Cautare

1871 de rezultate pentru "pro tv pitesti crima de la hirsesti" (7.99 secunde)
O crima socanta a dat peste cap intreaga comunitate dintr-un sat buzoian. Un batran de 81 de ani a murit in chinuri groaznice, dupa ce ar fi fost lovit, dezbracat de haine si legat. Supectii in acest caz sunt trei minori, de 9, 10 si 15 ani.
Robii traficanților de lemne, rapiti din case si legati in lanturi (Autor: Petrisor Cana) Zeci de femei, copii si barbati au fost exploatati, mai bine de 8 ani, in localitatea argeseana Gamacesti.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
Primita cu circumspectie, propunerea de Cod Electoral elaborata in cadrul Asociatiei Pro Democratia, in cazul in care va fi adoptata, in legislatia electorala romaneasca ar urma sa se produca o serie de schimbari de fond.
Andrei Tiut) Luni vom afla daca propunerea de modificare a Constitutiei trece de Curtea Constitutionala. Pana atunci, merita sa ne uitam la cine va pierde si cine va castiga. ... PSD Social-democratii sunt cei mai deschisi sustinatori ai acestui referendum si, teoretic, cei mai afectati de evolutia lui.
Comisia mixta parlamentara pentru elaborarea Codului electoral urmeaza sa finalizeze maine discutiile la Legea privind alegerile pentru Parlamentul European, saptamana viitoare proiectul va fi trimis la Senat si ar trebui sa ajunga la sfarsitul lui noiembrie la Camera Deputatilor.
Vicepresedintele PNL, Adrian Cioroianu, validat favorabil ca viitor ministru de externe, s-a plasat ieri, in cadrul audierilor din comisiile de specialitate, pe o pozitie de mijloc in ceea ce priveste retragerea trupelor din Irak, subiect sustinut de liberali si contestat de seful statului.
In cazul in care Traian Basescu va fi suspendat de Parlament si se va ajunge la votul populatiei pentru demiterea sau ramanerea sa in functie, campania "pro" si cea "contra" presedintelui ar putea avea o miza reala, sustin realizatorii sondajului desfasurat in perioada 27 martie-1 aprilie.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu.
Dupa intalnirea cu presedintele suspendat Traian Basescu care a avut loc, sambata, la Bucuresti, democratii bihoreni nu-si mai revin din emotii. Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
Potrivit liderilor PD Bihor, indiferenta manifestata de peste jumatate din populatia judetului, respectiv 66,24%, fata de referendumul din 19 mai nu reprezinta nici pe departe o atitudine de respingere a campaniei virulente si agresive duse de presedintele Traian Basescu si vreun vot de blam dat intregii clase politice, ci, pur si simplu, acesti oameni nu mai exista politic.
Discutiile dintre principalele partide politice si Asociatia Pro Democratia pe marginea votului uninominal au fost reluate. APD i-a chemat, marti, pe reprezentantii principalelor partide parlamentare care s-au declarat in favoarea scrutinului uninominal la o noua serie de negocieri in vederea stabilirii unui acord in privinta sistemului electoral.
Democratii au depus la Parlament un proiect privind votul uninominal in paralel cu cel al APD. Gestul acestora vine dupa ce PD si-a asumat, alaturi de PSD si PNL, sustinerea proiectului elaborat de Pro Democratia si discutat de conducerile celor trei formatiuni politice.
O basculanta in care erau incarcate 26 de cutii mari, albe a blocat ieri-dimineata intrarea in sediul PSD. ... Mai multi reprezentanti ai Asociatiei Pro Democratia (APD) au descarcat cele 26 de cutii goale inscriptionate cu cuvantul "promisiuni", blocand astfel intrarea in sediul central al PSD.
google-analytics.com